UTSTILLING PÅ RUDI GARD 1 AUGUST

Posted by on Mar 28, 2018 in Uncategorized | No Comments
UTSTILLING PÅ RUDI GARD 1 AUGUST

Sommerens utstilling skal jeg ha på Rudi Gard, i Gudbrandsdalen. Jeg er stolt av å være en av mange arrangement på dette flotte stedet i 2018. I dag lanseres Rudi Program 2018 web

Utstillingen åpner 1 august kl.19.00 og kl 20.30 er det konsert med Sigrid Moldestad m/band. Utstillingen kan du se fra 1 august til 15 september.

Det er kjempestas å få lov til å vise mine bilder på Rudi Gard. Denne bygda og alle disse fine folka som jeg har blitt kjent med gjennom snart 20 år med hytte på Gålå, er blitt en del av mitt liv. Gålå er kjent for sitt naturlandskap, fine forhold for tur og rekreasjon hele året, og Peer Gynt spelet som arrangeres ved Gålåvatnet hvert år. Det var derfor naturlig for meg å ta tema Peer Gynt inn i den kreative prosessen med produksjon av bilder til utstillingen. Utstillingen er åpen i samme periode som spelet avvikles i år.


 

Leave a Reply